Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
  • Announcements

    • MikeyPI

      READ BEFORE REQUESTING ASSISTANCE!   01/23/2016

      Please ensure you have done the following things to posting a request for assistance regarding your problem with your game: 1).Searched the Forum using the search tool located on the top menu. 2).Have your logfile from your game so that it may be reviewed. EX: C:\Program Files\Wizardworks\Emergency 911 First Responders\Logfile.txt. 3).Get your DirectX Diagnostic Log Start: Run: Type in dxdiag and press ok. After it does it's diagnostic save the information and upload it. 4).List your system specs if the information of your hardware does NOT match the DX Diag or information was omitted from the report. Please also remember to use the "Upload" file or "Wrap in Code Tags" options to attatch your DirectX Diagnostic log or your Logfile.txt so that they can be viewed without consuming a large quantity of a page. To upload the file, just browse and select the .txt file and press "UPLOAD" and they will be attatched. The alternative will produce a code box around your choosen text, preserving all coded information as it belongs. To do this you can hit the button found to the left of the "youtube" button and [code}{/code] (replace the }{ with ][) appears, copy and paste your logfiles into the space between the ][ symbols and post. Any post that has the log file directly written in the post without either the code box or attatch feature WILL Be edited/removed. Assistance Requests that fail to do the above mentioned tasks will be virtually impossible to diagnose and assist in repairing. As such, they will most likely remain unanswered or be deleted! If you cannot take the time to attempt to retrieve these things for us to help, why should we take the time to try to help you?
    • randomperson139

      Signatures   03/04/2016

      Hi everyone. It appears that the update to the new forum has affected the format of the majority of signatures (adding extra spaces, changing sizes etc.). Due to this, could everyone please check their own signature, ensuring that it complies with the site rules. See the http://www.emergency-planet.com/tos.html/ or http://www.emergency-planet.com/topic/16848-acceptable-signature-sizes/ for more information.  We'll give it a few weeks to give enough time to edit signatures, after that the unnecessarily large signatures will simply be removed. Thanks for your cooperation. Regards, EMP Staff.
Sign in to follow this  
FInn Rescue 12

EM4 Folder issues

Recommended Posts

Hello out there I am having an issues with folders / past and copying with the Itchboy Explorer E4P  I have tried to copy and past the file with new light setup to make another but different colors. So instead of doing all over a again I can usually rename the file.  For some reason it keeps reverting back to the original E4P file for Explorer not the one I have copied.  Any help with would be great thanks in advance Finn. Running windows 7 it could be (folder redirection targets point to the same share before redirecting). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you mean with the skin? If so you have to open the .v3o file and change the skin name. as example: 

 

this is the original one, however I also want the same vehicle but with a different texture

 

SRF, Ford Crown, 0, 0, 0, Ford Crown Victoria Sheriff 6640.png, 517, 2, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0
SRF, federal signal vector, 0, 0, 0, federal signal vector.png, 517, 2, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0
 
SRF, Ford Crown, 0, 0, 0, Ford Crown Victoria Sheriff 6641.png, 517, 2, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0
SRF, federal signal vector, 0, 0, 0, federal signal vector.png, 517, 2, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0
 
or I don't understand you completely at this moment, 'cause I am bit sleepy  :zzz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Cops it is not the skins.  It is the E4P file for Itchboy's Ford Explorer.  I made a light system and pasted and copied (duplicate) it but for some reason the file it is not working. It keeps reverting back to original E4P file no blue lights?.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm... you know that you have to add the vehicle ?

other then that you can send me a PM and I will help you further with it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×